HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
To av de beste forbrukslånene
Hvordan finne det beste forbrukslånet fra Lånepenger.no? Det kan være vanskelig. Vi skal prøve å hjelpe litt og har funnet to lån vi mener er de beste. Forbrukslån, Santander, Bank Norwegian, Aldersgrense, Lånebeløp, Rente, Nedbetaling

Om det skal være mulig å finne frem til det beste forbrukslånet, må vi sette opp en rekke kriterier som er sammenlignbare. Det vi har sett etter i denne artikkelen er følgende: aldersgrense for å søke om lånet, hvor mye du må betale i gebyr og hvilken rente du kan få. Akkurat sistnevnte kommer an på resultatet av kredittvurderingen og vil derfor kun være veiledende.

De to beste lånene
Hos Santander, må du ha fylt 23 år for å kunne søke om lån. Du kan låne mellom kr 30 000 og kr 400 000. De tilbyr en effektiv rente på 15,62%, noe som er blant de laveste på markedet. Husk på at dette avhenger av kredittvurderingen.

En fordel er at dersom du kun trenger å låne inntil kr 70 000, er det ingen etableringsgebyr. På større beløp koster det kr 950.  Termingebyr er på kr 30 for lån over kr 70 000. Du kan nedbetale lånet over 5 år, noe som kan gi deg lave månedlige ytelser.

Bank Norwegian
Hos Bank Norwegian er aldersgrensen 18 år for å søke om lån. Det er mulig å låne mellom kr 5000 og kr 500 000. Den effektive renten er på 12,73%, men hvilken rente du vil bli tilbudt avhenger av kredittvurderingen.

Banken har ingen etableringsgebyr!, men du må en betale et termingebyr på kr 30. Også dette lånet kan nedbetales på opptil 5 år. Dette er med på å gjøre lånet fleksibelt og gjør at de månedlige beløpene ikke blir for store.


HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
2013-2023 - Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.     Sidekart    Artikler
Walle Inter Media AS
Loddefjordveien 26
5171 LODDEFJORD
812 251 252
Daglig leder / adm.direktør
Henrik Walle
e-post: henrik@walleintermedia.no

Walle Inter Media
Vil du støtte oss?

To av de beste forbrukslånene