HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
Forbrukslån på dagen - er det mulig?
Mange tror at det er for godt til å være sant, men det å ordne seg et forbrukslån på dagen er ingen umulighet i dag. Lånepenger.no sine moderne systemer og hurtige rutiner gjør at man både kan søke om et lån, få svar på søknaden, signere på den og få utbetalt pengene på samme dag.

Ofte behøver man ikke å bruke mer enn 10 minutter på å søke om lån - med andre ord kunne det like gjerne blitt kalt forbrukslån på timen!

For når du legger inn en søknad om et forbrukslån i dag, så er det moderne datasystemer som tar seg av behandlingen av den. Dermed tar det sjeldent mer enn et par minutter før du har fått innvilget søknaden, og deretter kan du signere på den. Hvis du vil ha et forbrukslån på dagen, så er du avhengig av å kunne signere elektronisk. Den enkleste måten å gjøre dette på er ved bruk av Bank-ID.

Når pengene faktisk kommer inn på konto, avhenger av flere faktorer. Blant annet hvilken bank du søker hos. Legg merke til om banken skriver at de har raske utbetalinger - for hvis de har det, så kommer de helt sikkert til å promotere dette for hva det er verdt. Kanskje er du heldig og får pengene inn på konto samme dag!


HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
2013-2023 - Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.     Sidekart    Artikler
Walle Inter Media AS
Loddefjordveien 26
5171 LODDEFJORD
812 251 252
Daglig leder / adm.direktør
Henrik Walle
e-post: henrik@walleintermedia.no

Walle Inter Media
Vil du støtte oss?

Forbrukslån på dagen