HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
Kredittkort med bonuser
Hvorfor ikke tjene penger når du drar på handlerunden? For deg som har en disiplinert økonomi, kan du faktisk tjene penger på å bytte ut det vanlige bankkortet med et kredittkort. Mange vil ikke tro det når de først hører om det, men det er altså en måte som bankene vil lokke deg til å bli kunde hos akkurat dem på.

Det er et amerikansk konsept som i nyere tid har tatt av i Norge. Det finnes ikke noe annet ord for det enn "cashback", som for så vidt beskriver det hele ganske greit - penger tilbake.

Hvor mye du får tilbake vil variere fra kort til kort, men det vanligste er omkring 1 prosent dersom det skal gjelde for alle kjøp, og nærmere 5 prosent i utvalgte bransjer.

Spar flere tusen i året   
Har du hørt om Trumf? Bonusprogrammet har flere hundre tusen norske kunder, også med vanlige bankkort, men gir deg en ekstra bonus dersom du velger deres kredittkort Trumf VISA.


Her får du 1 prosent i bonus på alle kjøp du utfører - over hele verden - og så øker de bonusen til 3 prosent dersom du handler i utvalgte Trumf-sjapper, som Kiwi, MENY, Ultra og så videre.

Konkurrenten COOP har også et tilsvarende kort, mens de fleste bensinstasjonkjedene også har lignende kredittkort med bonuser. Vi vil dog nevne et av de beste bonuskortene, som heter Beste-kredittkort.no/cashback, og gir deg bonus utvalgte bransjer! Her er det bare å spare!
HJEM      NETTSIDER      VI TILBYR      KONTAKT OSS
2013-2023 - Alle rettigheter forbeholdt Walle Inter Media AS.     Sidekart    Artikler
Walle Inter Media AS
Loddefjordveien 26
5171 LODDEFJORD
812 251 252
Daglig leder / adm.direktør
Henrik Walle
e-post: henrik@walleintermedia.no

Walle Inter Media
Vil du støtte oss?

Kredittkort bonuser